Kárpát-medencei Űrkutatási Csapatverseny 2021/2022
Oldalsáv megjelenítése

Navigációs útvonal

Kedves Versenyzők!

Az Irány az űr! harmadik fordulójával kapcsolatos kérdésekre 2022. január 19-én 14.00 órakor kezdődő konzultáción válaszolunk, mely addig tart, amíg megválaszoljuk az összes releváns kérdést, de nem tovább egy óránál. A konzultációt online tartjuk, ezen a Zoom-linken.

Azért, hogy a harmadik fordulóban a fájlfeltöltéssel kapcsolatos problémákat megelőzzük, a konzultáció napján 8.00 - 20.00 óra között lehetőséget adunk arra, hogy a csapatok kipróbálják és begyakorolják a különféle formátumú fájlok feltöltését a verseny rendszerébe. Ha a feltöltéssel kapcsolatban bármilyen problémát észlelnek, a konzultáción jelezhetik és megpróbálunk megoldást találni. A forduló során csak a verseny rendszerébe feltöltött megoldásokat fogjuk elfogadni.

A harmadik fordulót február 4-én tartjuk. A csapatok 4 órát kapnak a feladatok megoldására és feltöltésére, a versenyt 12.00 - 18.00 óra között bármikor megkezdhetik. A verseny felülete (a korábbi gyakorlatnak megfelelően) 4 óra elteltével, de legkésőbb 18.00 órakor lezár és az addig feltöltött megoldásokat fogjuk értékelni. Ha tehát 14.00 óra után kezdik el a versenyt, akkor kevesebb, mint 4 óra áll majd rendelkezésükre. Ha már beléptek a fordulóba, a 4 óra visszaszámlálása nem állítható meg.

A felkészüléshez további háttéranyagokat töltöttünk fel a verseny honlapjára, de a korábbi anyagok is felhasználhatóak.

Irány az űr! Irány Noordwijk!

Üdvözlettel,
a Versenyszervezők

Ajánlott irodalmak - 3. online forduló

Ikon Tartalomlap
Irány az űr! 2021/2022 - 3. online forduló