Kárpát-medencei Űrkutatási Csapatverseny 2021/2022

IRÁNY AZ ŰR! IRÁNY NOORDWIJK!

Ez nem egy fizikaverseny.

Ez nem egy csillagászati verseny.

Ez nem egyetlen tantárgy vagy szakma versenye. Ez az Irány az űr!

Bejelentkezés a Vetélkedőbe


* Kötelező  

Elfelejtette jelszavát? Elfelejtette a csapatnevét?

Dátumok, amiket jó észben tartani!

1. Konzultáció - 2021. november 17., szerda 15.00 órai kezdettel
A második fordulóval, vagy a Pótküldetéssel kapcsolatos kérdésekre válaszolunk akár e-mailben, akár online konzultáció keretében, Zoomon ezen a linken.

2. Első Pótküldetés beküldési határideje - 2021. november 22. hétfő 23.59
A beküldés a verseny honlapján a Pótküldetés felületére feltöltéssel teljesíthető.

Második forduló - 2021. december 3. péntek 14.00 - 16.00 óra között!

üdvözlettel,
a Versenyszervezők


Szolgáltatási feltételek

A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) „Irány az űr!” elnevezéssel második alkalommal hirdet űrkutatási csapatversenyt a magyarországi és a határon túli középiskolásoknak.

Ez a második Irány az űr! verseny. Az első vetélkedő tanulságai alapján egy még izgalmasabb, még jobb versenyt igyekeztünk összeállítani.

A versenyre négyfős csapatok nevezhetnek, egy csapatot három tanuló és egy mentor alkot.
A verseny három fordulóból áll, amelyet egy döntő követ majd. Minden forduló csak egy napon, megadott időszakban lesz elérhető és a fordulók idejét is lerövidítettük.
Pótküldetések is indulnak azon csapatoknak, akik nem jutnak tovább egy-egy fordulóból.
Kitaláltunk egy-egy olyan feladatot, ami meglehetősen komoly, összetett és izgalmas, reméljük, sok csapat fantáziáját megmozgatjuk vele! Ezeket az eredményekkel egy időben tesszük közzé mindkét fordulóban, hogy továbbra is kapcsolódhassanak az űrkutatáshoz.

A versenyben való részvétel feltétele a csapat minden tagja részéről egy részvételi és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kitöltése, aláírása és ezen nyilatkozatok elküldése emailben (pdf fájlban) a verseny@iranyazur.hu címre ellenőrzésre, valamint a szolgáltatási feltételek elfogadása a regisztráció során. A Szolgáltatási feltételek tartalmazzák a Versenyszabályzatban és az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat.

Szabályzatok:Nyilatkozatok:A Versenyszabályzat értelmezésében és a részévétellel kapcsolatos kérdésekben a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) listában szereplő válaszok segítenek.
A verseny a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósul meg.